سرم ضد پیری و ترمیم‌کننده پوست ووپ ۳۰ میلی‌لیتر رتینول و سرامید

کد محصول: trendyol*676234370
0 تومان 2,897,000 تومان
ناموجود
کمی صبر کنید...
  • {{value}}

تعداد
نوع


تمام کالاهای دسته سرم پوست
پشتیبانی آنلاین (whatsapp)
  • سرم ضد پیری ووپ با فرمولاسیون سبک حاوی رتینول و سرامید برای کاهش چین‌وچروک و بازسازی بافت پوست طراحی شده و نقش تقویت‌کننده سد دفاعی پوست را دارد.
  • کیفیت فرمول: رتینول جهت تحریک بازسازی سلولی و سرامیدها برای حفظ رطوبت و یکپارچگی پوست؛ کاهش خطوط ریز و بهبود بافت و شفافیت پوست را هدف می‌گیرد.
  • موارد استفاده و مزایا: مناسب برای انواع پوست، تقویت سد پوستی، ترمیم آسیب‌های سطحی و کاهش علائم پیری. معمولاً به‌صورت شبانه توصیه می‌شود و با کرم ضدآفتاب روزانه تکمیل شود.
  • نکات خرید: حجم ۳۰ میلی‌لیتر، بدون الکل و مناسب مصرف روزمره؛ برای پوست‌های حساس ابتدا تستPatch انجام دهید و مصرف را تدریجی آغاز کنید.
  • نوع پوست:
    تمام انواع پوست
    SPF:
    محافظت ندارد
    نوع:
    بطری
    حجم:
    ۳۰ میلی‌لیتر
    ترکیبات:
    رتینول
    کاربرد:
    ترمیم‌کننده
    ویژگی اضافی:
    بدون الکل
    ضد پیری:
    بله
    منشأ:
    ترکیه
    قابلیت شارژ:
    خیر
    دیدگاه خود را بنویسید
    • {{value}}
    این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
    دیدگاه خود را بنویسید.
    کمی صبر کنید...

    محصولات مشابه